AI PREȚ ÎN OCHII DOMNULUI!
AI PREȚ ÎN OCHII DOMNULUI!

AI PREȚ ÎN OCHII DOMNULUI!

MEDITAȚIA DIMINEȚII! AI PREȚ ÎN OCHII DOMNULUI!- DECI NU TE TEME DE NIMIC : Isaia 43:4 ” De aceea, pentru că ai preţ în ochii Mei, pentru că eşti preţuit şi te iubesc, dau oameni pentru tine şi popoare pentru viaţa ta. Isa 43:5 …Nu* te teme de nimic, căci Eu sunt cu tine…” ” El Şi-a pus mâna dreaptă peste mine, şi a zis: Nu te teme! Eu sunt Cel dintâi şi Cel de pe urmă, Cel viu. Am fost mort, şi iată că sunt viu în vecii vecilor. Eu ţin cheile morţii şi ale Locuinţei morţilor. Apoc.1.17-18.
Prin harul mare al Domnului, am terminat cu bine anul 2022. Am avut fiecare din noi mii de motive să Îi mulțumim și să Îi fim recunoscători Lui, potrivit Psalm.103.v.1-2 și spuneți sufletului vostru, împreună cu psalmistul dar și cu mine:.. ” Sufletul meu, binecuvântează-L pe Iahve! Și tot ce este în mine, să binecuvânteze sfântul Lui nume!.. Sufletul meu, binecuvântează-L pe Iahve; și nu uita niciuna dintre binefacerile Lui!”🙏🙏
– Am trecut pragul unui an nou. Şi ştim cât de importantă este această trecere pentru noi. Ne stau în faţă evenimente a căror împlinire este inevitabilă. Isus Cristos însă este acelaşi, promisiunile Lui pentru noi, si anul acesta sunt aceleași si tot asa de valabile.
– El ţine în mâinile Lui toate lucrurile, toate problemele întregii lumi şi mai cu seamă problemele noastre personale, cele care adesea ne înfricoşează.
– El îngăduie unele situaţii pentru a ne arăta puterea şi fiinţa Lui minunata. Ioan se afla în exil pe insula Patmos, departe de prietenii lui, în mijlocul unor situaţii grele, având înainte necunoscutul. Dar tocmai în această stare a venit la el Domnul Isus Cristos Cel înălţat de Dumnezeu, încoronat cu cinste, slavă, putere şi autoritate, aşa cum îl vom vedea cu toţii atunci când va veni ca Judecător.
– El îşi pune mâna peste toți cei iubiți de El, şi le spune fiecăruia în parte, așa cum a spus-o Apost. Ioan când era singur , izolat în insula Patmos: „NU TE TEME!” . CE CUVÂNT EXTRAORDINAR ȘI CE ÎNCURAJARE PENTRU MINE ȘI TINE, DAR MAI ALES PENTRU CEI CARE EXPERIMENTEAZĂ SINGURATATEA ȘI IN ACEST AN !! NU UITAȚI CĂ NU SUNTEȚI SINGURI NICIODATĂ!
Domnul Isus este Cel viu care era mort şi iată că trăieşte în vecii vecilor, Ce minunat că avem un astfel de Mântuitor viu, care a primit o înviere atât de glorioasă şi căruia I s-a dat toată puterea în cer şi pe pământ!
– Să ne înfricoşeze acest lucru, sau să avem o perspectivă sumbră despre viitor? NU !
– El vrea să rămână în toate zilele cu noi. „Nicidecum n-am să te las, cu nici un chip “NU TE VOI PĂRĂSI” ( Evrei 13.v.5 )
Ar fi de dorit să simţim şi noi mâna Lui când ne spune: „Nu te teme!” Poate mai sunt numai câteva clipe până la venirea Lui din nou ca să-i înalţe pe ai Săi în măreţia lui Dumnezeu. Până atunci însă, să-L urmăm cu toată nădejdea şi despărţiţi de toate lucrurile care Lui nu-I plac. ” Nu ţi-am dat Eu oare porunca aceasta:” ÎNTĂREȘTE-TE SI ÎMBĂRBĂTEAZĂ – TE. NU TE ÎNSPĂIMÂNTĂ SI NU TE ÎNGROZI, CĂCI DOMNUL DUMNEZEUL TĂU ESTE CU TINE IN TOT CE VEI FACE “! 👏Iosua 1.v.9 AMIN !