Mă numesc Adina
Mă numesc Adina

Mă numesc Adina

1…..Fiți  binecuvântați de Domnul.  Țin să vă mulțumesc forte mult fiecăruia în parte pentru contribuția care ați avut-o în creșterea mea, ați fost de un real folos/sjutor, să pot depăși o barieră care mi se părea mult prea înaltă pentru mine …Dacă mi-ar fi spus cineva, cu câteva zile în urmă, că o să vorbesc sau să prezint anumite teme în public, i-aș fi spus că se înșeală muuuult::☹ și dacă știam înainte să mă înscriu, sigur nu veneam…  Dar Dumnezeu are planurile Lui și Îi mulțumesc că așa lucrează El, în mod MINUNAT!!!

2….Am învățat multe de la dumneavoastră, iar cursul m-a ajutat enorm, viața mea s-a schimbat în multe privințe….AM FOST O PERSOANĂ TIMIDĂ,CU IMAGINE DE SINE SCĂZUTĂ, iar după curs am prins curaj să vorbesc în public, chiar să spun și poezii în biserică….ÎI MULȚUMESC FOARTE MULT LUI DUMNEZEU CĂ A LUCRAT ATÂT DE MINUNAT SĂ AJUNG ȘI EU ACOLO…..

Vă mulțumesc mult  și dumneavoastră pentru tot, că v-ați lăsat călăuzit de Domnul și am învâțat exact ceea ce eu am avut nevoie…Vă apreciez și vă prețuiesc mult și mă rog ca Domnul meu să vă răsplătească aici și acolo sus!! Fiți binecuvântați de Domnul

ADINA …..